Máme štěňátka na prodej !!!

3 fenečky a 3 pejsky / 3 females and 3 males for sale

males:  Balder Nando

              Bikwut - Bikvej

              Bronco Mokmann

 

females:  Barbe Riva

                 Bella Brosia

                 Bonnie Biva

 

16.12.2012 Přidány nové fotky štěňátek - vrh "B"

Štěňátka jsou čipovaná s Europasem, očkovaná, odčervená, mají zoubky 6/6, skus nůžkový.

Vhodná jak na výstavy a chov, tak i jako luxusní mazlíček k milujícím lidem.

K odběru 20.12.2012

 

!!!♥ MÁME ŠTĚŇÁTKA ♥!!!

26.10.2012 Se v naší chovatelské stanici narodilo 6 nádherných a zdravých štěňátek a to 3 fenečky a 3 pejsci. Ze spojení Ussuria Lee Hekaba x ICH. Golden Moon z Dvora Fonovic. Rorynka vše zvládla na jedničku, i když porod trval dlouhých 12 hodin. Všechna štěňátka přišla na svět přirozenou cestou. Ve FOTOGALERII jsou ke shlédnutí fotky čerstvých štěňátek z vrhu "B" ♥♥♥♥♥♥.

20.10.2012 KV CMKCHYT Želiv. Allónka ve tř. mladých, ohodnocena známkou V /výborná/ v konkurenci 8mi fenek. Posuzoval rozhodčí p. Kliment. Náš Reneček, si vzal do soutěže "Dítě a pes" 13ti měsíční Tipinku, je to jeho oblíbená fenečka♥. Jsem ráda, že si Tipinka takto může zvykat na dění, které patří k výstavám. Ráda bych Tipinku v příštím roce začala vystavovat. Je to moc šikovná fenka s výbornou povahou.
Želivem pro nás tento rok, výstavní sezóna skončila. Takže se budeme pečlivě připravovat na leden 2013. Držte nám pěstičky

1.9.2012 KV 1.CZ YT v Mladé Boleslavi. Allónka soutěžila ve tř. mladých, kde nastoupilo celkem 13 feneček. Byla ohodnocena známkou V /výborná/ a opět dostala velmi hezký posudek. Posuzoval p. rozhodčí Vitásek. Jenom v naší třídě padlo 6x VD.

Na této výstavě nastoupila i Tipinka, kde se jejího předvedení ujal syn Reneček - v soutěži mladý vystavovatel. V této kategorii nastoupilo 7 jorečků a 1 bostonek. Každá ratolest si odnesla medaili, diplom a spoustu sladkostí :) - výstava se moc povedla.

Takže velký dík, pořadatelům a sponzorům. Navíc jsem se setkala se svojí kamarádkou Jitkou a doufám, že nám to vyjde a setkáme se i napříště. Bylo nám moc fajn.

7.8.2012 Nové fotky našich holčiček, naleznete ve fotogalerii.

Letos jsem se rozhodla, že nechám nakrýt Rorrynku /Ussurii/. Čekáme na její hárání, ženicha máme již vybraného :)

16.6.2012 Klubová Výstava ČMKCHYT Želiv. Allónka byla ohodnocena ve tř. mladých /13/ fen známkou V a moc pěkným posudkem. Ve svých 11ti měsících je to šikovná holčička.

10.6.2012 Krajská výstava psů v Lanškrouně 5. ročník Zemské koruny. Rorynka ve třídě otevřené V2.

28.4.2012 KV Dětřichov. Na tuto výstavu jsem se rozhodla vzít Allónku poprvé do tř. mladých a její maminku Ussurii /Rorynku/ tř. otevřená. Byla to Rorynčina první výstava po roční pauze.

Měla jsem tak trochu obavy jak se předvede, ale velmi mile mne překvapila, jak hezky chodila i stála. Allónka byla opět úžasná, je to naše malá baletka:-)

Allón dostala známku V1, VTM. Rorynka V1, VT. Obě holčičky dostaly pěkné posudky.

Výstava se vydařila i když ten den bylo ostré sluníčko a velký vítr.

Celý květen nemáme naplánovanou žádnou výstavu. Další výstavy plánujeme od června.

31.3.2012 MVP Čerské Budějovice. Posuzovala p. rozhodčí Ovesná. Allónka si odnesla hodnocení VN3 ve tř. dorostu

17.3.2012 Krajská Výstava psů Vyškov. Posuzovala p. rozhodčí Ovesná. Allónka byla ve tř. dorostu ohodnocena známkou VN1 s velmi pěkným posudkem.

14.3.2012 Odpoledne se u nás doma fotilo. Všechny čtyři holčičky, mají ve fotogalerii nové fotečky a na hlavní webovou stránku byla dána nová společná fotka :).

4. - 5.2.2012 Mezinárodní výstava psů DUO CACIB BRNO.

První den posuzovala rozhodčí Zsuzsanna Petik /HU/, malá Allónka si odnesla velmi pěkné hodnocení ve třídě dorostu a byla oceněna známkou VN2.

Druhý den posuzoval rozhodčí p. Kliment a Allónka dostala hodnocení VN1 a krásný posudek.

7.1.2012 Jsem vzala na Hanáckou Národní Výstavu, která se letos konala v BRNĚ, své dvě mladé fenky Allónku a Tipinku - byla to jejich první výstava a předvedly se obě dvě dobře.

Tipinka si odnesla známku ve třídě štěňat VN1 a Allónka známku ve třídě dorostu VN2, posuzoval pan rozhodčí Vitásek.