Archive 2013        Archive 2012        Archive 2011

24.12.2014 Milí návštěvníci našich webových stránek. Před Vánocemi se opět fotilo, tak v sekci - fotogalerie můžete vidět krásné fotky jorečků a dvou nalezených čičinek :-).
Ráda bych Vám popřála do Nového roku 2015!!! Pevné zdraví, mnoho štěstí, spoustu lásky jak od svých nejmilejších tak i tu na rozdávání jiným.....
Ať je Náš Nový rok v mnohém lepší a my též. Zachovejte nám přízeň i nadále a nashledanou v roce 2015!
Jen to dobré, Vám přejeme my všichni z JOLLY BAY ♥

   

24.10.2014 EUROPEAN DOG SHOW - BRNO, Czech Republic. Nastal den " D "  a já se zúčastnila Evropské výstavy u nás v ČR. Biky nastoupil do mezitřídy v konkurenci 11psů z celého světa. Bikoušek byl ohodnocen známkou výborná - EXCELLENT s výborným bezchybným posudkem. Rozhodčí byla p. Dolejšová Olga, která se rozhodovala mezi 4 - 5 místem, takže se dá říct, že Biky skončil na 5tém místě, což je krásný výsledek na tak velké výstavě, kde se zúčastnilo celkem 130 YT a během celé Evropské výstavy se předvedlo 22000 psů! Fenky jorečků posuzovala p. Nagler Yolanda (IS). Výstavu jsem prožila v kruhu svých dobrých přátel a hlavně se svojí velkou kamarádkou Jitkou Bohmovou z ch.st.Jikabo. Bylo to krásný a napínavý...stálo to za to, tam být :-).

Video - European Dog Show Brno 2014 - Intermediate Class Male

   

23.10.2014  EUROPEAN DOG SHOW - National show - BRNO (CZ). Umístění mých jorečků na této výstavě si velmi považuji, jelikož konkurence byla velká a z cizích zemí. Navíc jsme na tuto výstavu přijeli jen tak tak .... Na česání dvou psů jsem měla necelých 20 min. Cesta do Brna byla ucpaná a to v obou směrech, navíc se cestou stala dopravní nehoda, která se obešla bez vážných zranění - zaplať pán Bůh, ale velmi nás zdržela :-). Bikoušek si v mezitřídě vybojoval krásné třetí místo V3 a moje krásná Allónka byla ohodnocena ve tř. otevřené - známkou  V1, CAC ! Tuto výstavu posuzoval pan rozhodčí Iuza Beradze (CZ). Moc mu děkuji za krásné posudky k mým jorečkům. Děkuji!

   

   

11.10.2014  KV ČMKCHYT ŽELIV.Toto byla poslední Klubová výstava YT v tomto roce. Můj pejsek BIKY v mezitřídě obsadil krásné třetí místo V3 a fenečka ALLÓNKA ve tř. otevřené vybojovala krásné čtvrté místo V4 ze 7mi fen! Rozhodčí této výstavy byla p. Monika Uhlíková (SK). Synek Reneček si do mladého vystavovatele vybral Allónku, kterou předvedl moc hezky, je to šikovný kluk  :-). Bikoušek si touto výstavou splnil podmínky pro udělení titulu Klubový Šampion 1. CZ YTC !!!

   

   

V září nám odešly do nových domovů naše dvě fenečky z vrhu " D ". Fenečka Darien a Dašen ♥. Obě dvě mají úžasnou novou rodinu. Jejich novým páníčkům děkuji za péči a starostlivost o ně ♥ ♥ ♥ Jsem ráda, že jsme i nadále v kontaktu.

6.9.2014 KV 1. CZ YTC - Mladá Boleslav. Tuto výstavu posuzoval pan rozhodčí Zdeněk Kliment. V hale bylo nedýchatelno, výstava tím pádem byla velmi náročná pro nás všechny, pejsky jsem litovala dvojnásob.... Výstava probíhala v přátelském duchu a účast byla opravdu bohatá :-). Biky se předvedl v mezitřídě a vybojoval si krásné třetí místo V3. Allónka ve třídě otevřené, kde bylo 12 fen si odnesla známku V /excelent/. Tímto Allón Jolly Bay splnila všechny podmínky pro udělení titulu - KLUBOVÝ ŚAMPION 1.CZ YTC!!! Syn Reneček, se ujal role mladého vystavovatele a krásně předvedl pejska Bikyho. Děkujeme sponzorům za bohatý balíček pro děti a krásnou medaili, kterou byl Reneček odměněn.

   

     

30.8.2014  Interdog Bohemia - MVP Mladá Boleslav. Na tuto výstavu jsem vzala dva jorečky a to Bikyho a Tipinku. Bikwut - Bikvej Jolly Bay si v mezitřídě vybojoval V4, jenom o chloupek nám uniklo třetí místo. Paní rozhodčí M. Kavcic /SLO/, byla velmi přísná, ale pejsek Biky se jí velmi líbil! Tipi Tiny Angel si odnesla z otevřené třídy ohodnocení - V. Tipinka měla konkurenci 8 fen, předvedla se velmi hezky.

      

 

7.8.2014  Po delší pauze, se opět fotilo. Obě holčičky, které zatím zůstávají v naší ch. st. Darien - La Tore JB a Dhar - Shen Queen JB. Také fotky našeho jediného pejska Bikyho a jedno video při chůzi. Video pejska najdete ke shlédnutí v sekci náš pes :-D

   

                                                                                    Darien - La Tore Jolly Bay * 19.2.2014

   

                                                                                    Dhar-Shen Queen Jolly Bay * 19.2.2014

   

                                                                                        ♂ Bikwut-Bikvej Jolly Bay * 26.10.2012

 

27.7.2014  KV psů Brno-Žebětín. Posuzoval rozhodčí, pan J. Matyáš ze Slovenska. Bikoušek v mezitřídě - V1,VT a Tipinka ve třídě otevřené - V2. Více fotek naleznete ve fotogalerii.

   

 

18.6.2014 KV ČMKCHT Želiv. Na této klubové výstavě posuzoval p. rozhodčí Zdeněk Kliment. Bikwut-Bikvej JB v mezitřídě ohodnocen - V2, RES. CAC a Allonka JB ve třídě otevřené - V2, RES. CAC. Můj synek Reneček nastoupil do junior handlingu s Bikouškem, kde si odnesl pohárek a spoustu dobrůtek i s ostatními dětmi.

   

   

8.6.2014 KV Lanškroun Zemská koruna 7. ročník. Krásná výsava s bohatou účastí, jako každý rok. Rozhodčím pro YT byl pan Petr Řehánek. Velmi milý a spravedlivý rozhodčí.
Můj pejsek Bikwut/Bikwej JB v mezitřídě/psi byl oceněn známkou V1, VT, KT. Předvedl se báječně, užíval si to celou dobu. Allonka JB byla ve tř. otevřené/feny oceněna známkou V1, VT, KT. Alonka postoupila do užšího výběru o nejkrásnější fenu KV Zemská koruna. Kde se umístila v konkurenci 16-ti fen na krásném 5. místě!

   

   

 

15.5.2014  Z vrhu " D " narozeného 19.2.2014, máme volnou již jenom jednu fenečku. Tato fenečka je na vyšších nožkách, má krásné syté barvy, hustou kvalitní srst, krátký čumínek.
Je čipovaná s Pet-pasem, několikrát odčervená. Je to zdravá psí holčička, ve výborné kondici. Tato fenečka nebude vhodná pro výstavy. Pouze do výborných podmínek k milujícím
lidem, kteří již o tomto krásném plemeni něco vědí! Více informací o rodičích je i v sekci "štěňátka", ostatní ráda zodpovím po telefonu :-)

   

 

12.5.2014  Přidávám pár fotek svých holčiček a to Cerigween Jolly Bay a Dianky Big Heart Jolly Bay. Za fotky moc děkuji panu Zelenkovi z Prahy.
Moc děkuji i za péči o moje holčičky. Nejdříve si pan Zelenka, společně se svojí paní, přijeli pro Dianku, ale zakoukali se i do Cerigween. Odvezli si Dianku a za tři dny mi pan volal, že si vezmou i Cerigween :-) Pokud se dlouho neuvidíme, tak se jistě setkáme na bonitaci obou holčiček. Budu držet pěsti aby všechno dobře dopadlo a my mohli pak společně Dianku i Cerinku uchovnit ♥

   

   

 

8.5.2014  SV 1. CZ Mladá Boleslav. Tuto spec. výstavu YT posuzoval p. rozhodčí J. Tvrdík. Biky zde poprvé nastoupil do mezitřídy, kde byl posouzen zn. V2. RES. CAC. Bikša se předvedl velmi pěkně, moc se líbil.
Ve tř. otevřené/feny jsem předvedla svoji Allónku, která byla v tu dobu půl roku po porodu a s téměř roční pauzou, co se výstav týče. Alonka dostala zn: V3.

   

   

   

 

V současné době máme na prodej: Z 5-ti nádherných feneček, volné 3 krásné fenečky z vrhu "D", kde je tatínkem velmi krásný a úspěšný pes import RUSKO:
rodiče/parents: Res. CAC CZ Ussuria Lee Hekaba x CH. Stjumers Magestic (CH STJUMERS MAGESTIC PL 0/0  F: CH MINI SHOP CHANSON II (CH Squirrel's DOUBLE OR NOTHING x Nevskiy Talisman Luiza)
M: STJUMERS TRACY POARE (CH OPERA-ROCK du Gue de l'Adoure x CH Stjumers Arin Simony).
Fenečky jsou zdravé bez jakýchkoliv vad, mají nádhernou hustou srst sytých barev, v dospělosti hedvábí. Zoubky 6/6, Europasem, pravidelně odčervované. Aktuální váha v 8 mi týdnech je 1200 - 1600g.
Celý vrh je velmi vyvážený! Pouze vážným zájemcům!!

   

   

   


Dále nabízím jednu volnou fenečku z vrhu " C "
CERYGWEEN JOLLY BAY. Fenečka je ze 4 štěňátek, bez vad! Zoubky 6/6, skus nůžkový. Je již plně očkovaná, čipovaná s Europasem, má vystavený PP. Srst hedvábí. Doloženo aktuální foto.
matka/dam: Allón Jolly Bay (Ussuria Lee Hekaba x Jaguar Bohemia Platina)
otec/sir: ICH.MCH. Everest Bakarat (CH. La Paloma Bakarat x CH. Mini Morris Bakarat) Světový vítěz Budapešť 2013 a vícevítěz Helsinki 2006.

 * 3.11.2013 Cerygween Jolly Bay

   

   

 

19.4.2014 Krajská Výstava všech psů Dětřichov. Naše první výstava v tomto roce. ve tř. mladých/pes: Bikwut Bikvej JB  V1, VT a Tipi Tiny Angel ve tř.otevřené/feny: V1, VT, KV. posuzovala paní rozhodčí Libuše Ubrová. Děkuji moc za krásné posouzení jorkšírků!!! Na této výstavě jsem se setkala i s paní Vlastou Veselou, která vystavuje svoji fenečku Brijušku, je to můj odchov Bella Brosia Jolly Bay. vedly si holky skvěle: Bella Brosia Jolly Bay ve tř.mladých/fena. V1, VT :-D

       

   

   

   

 

15.3.2014 Bonitace Praha: Bikwut-Bikvej Jolly Bay /16 měsíců/, pejsek, můj odchov na výstavách vždy výborně posouzen, byl uchovněn. Bonitační karta = samé nuly! Na bonitaci byla taky fenečka, Bikyho sestřička Bonnie Biva Jolly Bay ve vlastnictví manželů Bernáškových.Boninka prošla výborně BONITACÍ. Gratuluji!

 

Velké poděkování lidem, kteří mají ode mne štěňátko jorečka a i když neměli nikdy v plánu jezdit po výstavách, pouze chtěli mít doma kvalitního jorkšíra s PP. Děkuji Vám, jste zlatí a držím Vám moc pěsti, ať se Vám daří a ať Vám jorkšírci dělají jenom samou radost i nadále :-)

 

p. Mašterová z Ostravy a fenka ALIZA Jolly Bay

       

   

 

p. Bernášková z Kladna a fenečka Bonnie Biva Jolly Bay, od 15.3. chovná fenka

   

   

 

slečna Veronika Stanková z Prahy a fenečka Appia-Via Jolly Bay / věnují se agility /

http://de00do10.rajce.idnes.cz/OB-Z_Praha#P3170002.jpg

 

p. Růžička z Prahy a pejsek Amulet Jolly Bay, paní Kuviková ze Žamberka a pejsek Alpíno Jolly Bay, paní Farská z Prahy a fenečka Barbe Riva Jolly Bay, pan Maksim Belyjajev /Rusko-Norsko/ a pejsek Bronco-Mokmann Jolly Bay, paní Vávrová z Českých Budějovic a fenka Comthesa Jolly Bay, slečna Valková ze Žamberka a fenka Cília con Clare Jolly Bay a další.......... :-D

 

p. Vlasta Veselá z Pardubic a fenečka Bella Brosia Jolly Bay ♥ Vlasti, děkuji za péči kterou věnuješ Brijušce a přeji mnoho úspěchú na výstavách :-D

 

společná fotka z výstavy dvou sourozenců. Bikwut-Bikvej Jolly Bay / Biky / a Bella Brosia Jolly Bay / Brijuška /

 

19.2.2014 V 00:10hod. se narodilo naší krásné Rorynce 5 štěňátek a jsou to samé holčičky. Jedna jako druhá :-) Váha je od 135g - 185g. Holčičky jsou zdravé a zatím bez vad. Maminka je statečná a o psí miminka se stará velmi pečlivě ♥ otcem štěňátek je krásný pes CH. Stjumers Magestic (CH. Mini shop CHANSON II x Stjumers Tracy Poare).

16.1.2014 Štěňátka jsou již ve svých nových domovech u báječných páníčků, což mne z celého srdce těší a přeju jim ať se mají co nejlépe. Doma zůstává fenečka Cerigween a to do přezubení. Je to krásná - zdravá fenečka, pěkné stavby těla, sytých barev, jemné hlavy, ocásek nosí jako anténku nahoru, skus nůžkový. Povahu má velmi temperamentní, v dospělosti by měla mít  váhu do 2,80kg. Tato fenečka bude po přezubení vhodná na výstavy, ale samozřejmě i jako mazlinka do milující rodiny.... :-D

VÍTÁM VÁS V NOVÉM ROCE 2014

4.1.2014 Jsem se zúčastnila Hanácké NVP-BRNO. Do tř.mladých/pes, byl nahlášen můj krásný 14ti měsíční pejsek Bikwut-Bikvej JB / Bikoušek /. V konkurenci 7mi psů se umístil na krásném 2 místě - V2. Posuzovala p. rozhodčí Vl. Tichá, byla velmi přísná avšak také velmi pečlivá a spravedlivá. Proto na této výstavě k úžasu mnohým vystavovatelům padlo spoustu  jen VD / velmi dobrých / posouzení..... Biky je velmi pěkný mladý pes s krásnou stavbou těla, sytých barev, kvalitní srsti, nádhernou hlavou a je vlastníkem krásných, zdravých zubů :-)