Archive 2016     Archive 2015      Archive 2014      Archive 2013        Archive 2012        Archive 2011

  Novinky v roce 2017

Všem spřízněným dušičkám i přátelům na vědomost dávám: že se v mojí ch.st JOLLY BAY, narodila jedna překrásná psí holčička ♥ CHEALSEA JOLLY BAY ♥

Je jí už 1 měsíc a je prostě nejenom sladká ale i úžasná.

Pyšnými rodiči jsou : KL.CH. Allón Jolly Bay x Xenon Star Bohemia Platina /Allónka je matkou vrhů: "C", "H", "CH"/

V tomto týdnu nafotí svoje první PROFI fotky,které budou k vidění na FB ale i na  WWW.JOLLYBAY.CZ

Mějte všichni krásný den.

 

31.3.2017  Máme tu konečně námi dlouho očekávané jaro a tak se fotilo venku. V dubnu jedeme na první výstavu v tomto roce. Držte nám pěsti :-). A teď pár slíbených jarních fotek jorečků.

 

Kl.ch. Bikwut - Bikvej Jolly Bay / MCH. Golden Moon z Dvora Fonovic x Ussuria Lee Hekaba /

   

 

Grétka Jolly Bay / Kl.ch. Bikwut - Bikvej Jolly Bay x Tipi Tiny Angel /

   

 

Fella-Fee Jolly Bay / f:ICH. Whisky Dark Luna (CH.Stjumers Magestic x Chilly Lilly Dark Luna) m:Ussuria Lee Hekaba (CH.Precious Lee of Padawi´s x CH.Vivian Žlutá řeka)

    

 

Iris Jikabo / f:Kl.Ch. Forest Runner Miss Krumlova (CH.X-RIO Stříbrné přání x Adelli Ricci Eta Carinae) m: Bamia Jikabo (CH.Alcatraz Stříbrné přání x Agáta Hekaba)

   

 

Doriann Grofův bílý dům = ♥ ŠÍŠA ♥  / f:Ch. Winner of Maryon´s Home (Grand.Ch.Megical Merlin Yorex x Grand.Ch. Fench Kiss of Maryon´s Home) m: Rolls Roys Maryon´s Home (Ch. James Bond Wild Fantasy x Grand.Ch. Anastasia of  Maryon´s Home

   

   

Tento rok plánujeme nová štěňátka a to od našich zdravých feneček: Allón Jolly Bay,Tipi Tiny Angel a Iris Jikabo ♥ Pokud čas dovolí pojedeme opět na pár výstav. Vážně letos uvažujeme o naší účasti na Světové výstavě v Lipsku!

Doma zůstaly dvě fenečky, jsou to holčičky z mých odchovů " F" a " G " a obě jsou velmi nadějné, mladé jorkšíří fenečky. Tento rok budou obě zbonitovány. Poslední foto patří našemu novému pejskovi,kterého jsme si pořídili zcela neplánovaně,ale je velmi dobře,že jsme se takto  nakonec rozhodli..!Pevně věřím,že to bude velký přínos pro naši malou ch.stanici ,jelikož jde o absolutně nepříbuzenskou krevní linii a je to pejsek z 5ti zdravých jedinců bez vad ♥

Nemáme 50. let zkušeností s chovem tohoto nádherného a vznešeného plemene za které bychom se schovávali, ale odměnou je pro nás to, že naše odchovy jsou zdravé a téměř bez jakékoliv maličkých vad. A to, že si prodej štěňátek můžeme dovolit hlavně u nás v ČR. Děkuji za mnoho krásných  e-mailů, zpráv, telefonátů či osobních návštěv u nás doma - nových páníčků našich psích miminek, které jsou plné díků a vroucích slov za štěňátka z naší chovatelské stanice. Naoplátku, já děkuji za lásku a péči, kterou poskytují pejskům zakoupených u nás a za to, že nám dávají čas od času vědět o našich " miminech ". A také za spokojenost služeb, které jim dle potřeby poskytujeme my. 

Vzkaz pro lidi, kteří si zakoupili štěňátko jinde a chtěli by poskytnout rady od nás, o které mi velmi často píší.... Bohužel toto neposkytuji lidem, kteří mají štěně z jiné ch.stanice či nepapírové!!! Ti ať se prosím obracejí na původní chovatele od kterých si štěňátko zakoupili! Myslím si, že je to víc jak logické...

Rok 2016, byl pro nás rokem velkých přínosů a to z různých oblastí... Udělali jsme spoustu naplánované práce a jsme nefalšovaně a co nejvíc lidsky šťastní. Přejeme si aby rok 2017 nebyl o nic horší než starý rok 2016 a když bude ještě o chlup lepší,tak budeme o to víc šťastní.Děkuji za Vaši přízeň a za to,že jste s pejsky od nás spokojeni.Vážím si toho moc!