Archive 2012        Archive 2011

 

! Máme štěňátka k odběru !

Nabízím k prodeji štěňátka s PP, ze spojení (ICH.MCH.Everest Bakarat x Allón Jolly Bay). Volné jsou fenečky, pejsek je již závazně zadaný. Štěňátka jsou čipovaná s Pet-Pasem, očkovaná, odčervená, jsou zdravá. Odběr je možný již po vánocích. Cena dle kvality štěňátka. Více info. na www.JollyBay.cz, nebo na tel: 604 138 462

       

22.12.2013 Štěňátka jsou již 7 týdnů stará. Do fotogalerie byly přidány fotky štěňátek, takže si můžete prohlídnout jak krásně rostou. Začínají se jim prořezávat zoubky a za chvíli se nám rozutečou do nových domovů k novým milujícím dvojnožcům :-)

Všem našim blízkým, přátelům a  příznivcům. Přeji ty nejkrásnější vánoce.

24.11.2013  Dnes jsou štěňátkům 3 týdny. Nové fotky doplním až  příště, bude vidět větší změna. Krásně koukají a mapují si terén :-D Aktuální váha štěňátek je:

♀ COMTHESA  518g

♀ CERIGWEEN  478g

♀ CÍLLIA CON CLARE  420g

♂ CASPIAN CLOK - X   328g

       

17.11.2013 Štěňátkům jsou dva týdny. Prospívají výborně. Allónka má velmi kvalitní mlíčko a je to vzorná maminka. Psí miminka začínají pomalu vidět, rozlepují se jim očička. Jsou nádherná ♥

3.11.2013 Oznamujeme, že naší krásné fenečce Allónce, se narodila 4 štěňátka a to 3 holčičky a 1 chlapeček.Otcem je krásný a velmi úspěšný pejsek ICH. MCH. Everest Bakarat  (Evropský vícevítěz Helsinky 2006 a Světový vítěz Budapešť 2013) z ch. st. Bohemia Platina. Allónka velmi dobře rodila. Je to pečlivá maminka a o svá štěňátka se stará s velkou láskou. porodní váha štěňátek byla 113g, dnes jim je týden a mají 250g. Jsou to andílci a vypadají jako tiskátka = všichni jsou stejní. Mají krásné syté barvy a krásné hlavičky s krátkými čumínky. Fotky našich psích dětiček naleznete ve fotogalerii a v sekci štěňátka ♥.

12.10.2013  KV ČMKCHYT Želiv, posuzoval rozhodčí ze Srbska Zelko Lozic. Tipinka byla ohodnocena známkou " V " ve tř. otevřené. Tato výstava byla v tomto roce naší poslední výstavou. Měla jsem v plánu ještě stihnout Mezinárodní výstavu v Praze, ale čekáme doma radostnou událost o které Vás budu jistě informovat. Proběhne u nás nové focení všech 6ti jorečků. Budou zde nejaktuálnější  fotky našich 5ti fenek a 1 pejska. :-)

31.8.2013 KV I.CZ YT V Mladé Boleslavi. V hale téměř nedýchatelno. Atmosféra střídavá......Chybělo mi tam pár mých lidiček.... Bikyho jsem s velkým váháním přihlásila do tř. mladých - je mu čerstvých 10 měsíců. Tato třída je dost nešťastně udělaná (9 -18měs.) Takže je mezi pejsky viditelný rozdíl. Biky se předvedl moc hezky a i když posudek od p. rozhodčího Tvrdíka dostal velmi pěkný. Nakonec byl Biky s velkým překvapením oznámkován jen velmi dobře. Pro mne dost nepochopitelné, když byl udán jediný důvod a to, že nemá dorostlou srst....Takže si Bikoušek dává pauzu a budeme pěstovat srst. Ussuria Lee Hekaba - Rorynka, nastoupila do otevřené třídy v konkurenci 8mi fen. Byla ohodnocena známkou " V" bez pořadí. Do soutěže dítě a pes, nastoupil můj syn Reneček s Rorynkou a moc hezky ji předvedl. Je to můj ŠIKULKA :-) Děkujeme sponzorům za krásné ceny. Na druhou stranu co se týká této výstavy, zakončila bych to slovy : " Co se nedá změřit na stopky - je vždy neobjektivní"...
Ve fotogalerii najdete fotky z výstavy.

24.8.2013 NVP Mladá Boleslav. Posuzoval p. rozhodčí Kliment. Na tuto výstavu jsem se rozhodla vzít své dvě čerstvě uchovněné fenečky: Allónku a Tipinku.Tipinka nastoupila do mezitřídy v konkurenci 3 fen. Byla ohodnocena známkou V2, res. CAC. Velmi hezky se předvedla, panu Klimentovi se moc líbila, odcházely jsme s krásným posudkem. Ve třídě otevřené, v konkurenci 6ti fen si Allónka vybojovala krásné třetí místo V3. Na výstavě byla naposledy minulý rok v říjnu a předvedla se velmi hezky, šlapala jako hodinky a i když vedle nás jedna p.chovatelka celá nervózní, že jí fenka nechce chodit, pískala hračkou, vůbec si toho Allónka nevšímala stála jako socha. Mile mne překvapila, je to zlatá holčička. Navíc dostala bezchybný posudek, za který p. rozhodčímu děkuji :-)

16.7.2013   V červenci se odmlčíme, výstavy vynecháme. Máme hodně práce kolem našeho domečku, také chceme trochu relaxovat a udělat pár výletů. Moc se těším na venkovní ohrádku pro naše budoucí štěňátka, aby si užívala pobytu venku za příznivého počasí a nebyla jenom doma. Zvažuji nakrytí svých uchovněných fenek, staneli se tak, bude se jednat zřejmě o zahraniční spojení. Z vrhu " B", zůstala doma dvě štěňátka to pejsek ♂ Bikwut - Bikvej Jolly Bay a fenečka ♀ Bonnie Biva Jolly Bay (o: ICH. Golden Moon z Dvora Fonovic x m: Ussuria Lee Hekaba) štěňata mají krásné syté barvy,skus nůžkový 6/6, oba dva komplet přezubení a plnochrupí. Holčičku budu zřejmě nabízet k prodeji, je krásně stavěná, kvalitní srst, temperamentní povaha, vhodná na výstavy i na chov, v 9-ti měsících aktuální váha 1960g.

30.6.2013   SV ČMKCHYT Želiv. Tuto výstavu posuzoval pan rozhodčí Kliment.Biky se v dorostu předvedl VN1, pejsek se velmi líbil. Tipinka v mezitřídě V4. Na této výstavě jsem nechala svoje mladé fenečky Allónku a Tipinku  úspěšně zbonitovat. Bonitační karta téměř samé nuly, obě fenky jsou plnochrupé.

9.6.2013    KVP KCHMPP Lanškroun. Opět nám přálo počasí, v hale bylo téměř nedýchatelno. Vystavovala jsem tři jorečky. Byl to velký frmol, tudíž žádná fotka. Paní Bc. Vladimíra Tichá posuzovala kosmickou rychlostí Ale přitom velmi pečlivě a byla jemná k pejskům a neunikla jí jediná chyba. Biky ve tř. dorostu: VN1, Tipinka v mezitřídě: V1, VT. Rorynka ve tř. otevřený: V1, VT :-).

11.5.2013   KV ČMKCHYT Želiv. Tuto výstavu posuzovala paní rozhodčí Monika Uhlíková ze Slovenska. Biky v dorostu VN1, Tipinka v mezitřídě V. Reneček se ujal junior handlingu s Bikouškem. Bylo moc pěkné sledovat naše ratolesti v kruhu jak předvádí chlupaté mazlíčky.

27.4.2013  OBL. v. Dětřichov. Velmi pěkná výstava na louce mezi stromy. Dobrá atmosféra, spousta legrace. Posuzoval p. Kliment. Biky ve tř. dorostu VN1, šlapal jako o život, předvedl se krásně ,moc pejska chválím. Tipinka se velice líbila, kladl důraz na kvalitu a barvu její srsti, krásně chodila, v mezitřídě: V1, VT, OBL. vítěz. Na této výstavě jsem předvedla fenečku Rorynku po roční pauze a půl roku po porodu, z otevřené si odnesla V2. Měla jsem zde možnost vidět v kruhu svůj odchov, Bellu Brosii /Brijušku/ a její majitelku p. Vlastu Veselou z CHS Mysteria Kara. Moc děkuji za perfektní předvedení a milou společnost, Brijuška v dorostu VN1 :-).

13.4.2013  NVP Ostrava. Tato výstava byla velmi náročná, jak cestou tak čekáním od 8 - 14hodin, než jsme se dostali na řadu. Biky si odnesl ze tř. štěňat VN1, posuzoval p. Matyáš ze Slovenska.

!​ ​NA PRODEJ​ !

Z vrhu "B" máme volného jednoho krásného pejska, na aktuální fotky se můžete podívat v sekci - štěňátka a na další fotky + fotky sourozenců v sekci - fotogalerie.

30.1.2013 Do fotogalerie byly vloženy fotky z focení od 30.12.2012 - 28.1.2013, můžete si prohlédnout jak štěňátka rostou.

Na prodej z 6-ti zdravých štěňátek, máme volné ještě dva krásné pejsky.

Mají sestouplá varlátka, zoubky 6/6, skus nůžkový, jsou očkovaní, odčervení, čipovaní s Pet-Pasem!

Tato štěňátka jsou vhodná na výstavy, chov ale i jako mazlíčci k milujícím lidem.

Na cestu do nových domovů dostanou balíček na cestu, kupní smlouvu a spoustu užitečných rad :-) Více informací i fotek v sekci štěňátka a ve fotogalerii.